CRISTIAN STEIN ESTE NUMIT DIRECTOR DE COMUNICARE AL RENAULT GROUP

Începând din 16 septembrie, Christian Stein va deveni director de comunicare al Renault Group (RG) în locul lui Stephanie Cau, care va părăsi compania. Christian Stein îi va raporta direct lui Luca de Meo, CEO al Renault Group, și va avea responsabilitatea comunicării la nivelul tuturor activităților Grupului.

04.09.2024

Articol

Mai mult decât oricând, Renault Group se află în prezent într-o etapă de evoluție rapidă, cu o abordare strategică bazată pe inovație, susținută de noi tehnologii și de noi modele de vehicule. Beneficiind de o vastă experiență în domeniu, Christian Stein va avea un rol cheie în transformarea RG într-una din cele mai dinamice companii auto din Europa, în contextul unei industrii aflate într-o mutație profundă.

În acest scop, Christian Stein se va putea baza pe o echipă reînnoită, cu o experiență recunoscută în comunicare și animată de aceeași pasiune: să promoveze compania, produsele și expertiza acesteia către toate categoriile de public.

„Mă bucur să îl avem pe Christian Stein alături de noi în echipa de conducere a Renault Group. Christian a lucrat mulți ani alături de mine și beneficiază de toată încrederea mea. Știu că pasiunea sa pentru noi provocări și experiența sa vastă în comunicare și în domeniul auto îi vor permite să joace un rol determinant în îndeplinirea obiectivelor ambițioase pe care ni le-am stabilit. Experiența sa internațională ne va permite să susținem și să consolidăm mărcile noastre în toate țările unde suntem prezenți”, a declarat Luca de Meo, CEO Renault Group.

........

Christian Stein și-a început cariera în anul 1991 în cadrul grupului PSA, unde a deținut funcții importante în marketing și în vânzări până în anul 2011. De-a lungul anilor a lucrat și a locuit în Franța, Belgia, Spania și Marea Britanie, dobândind astfel o experiență valoroasă atât la nivel central cât și la nivel național.

În 2011 s-a alăturat Grupului Volkswagen în calitate de Director de Marketing al mărcii SEAT, înainte de a deveni, în 2015, Director de Comunicare Globală și de Afaceri Publice al SEAT SA și a mărcilor SEAT și CUPRA.

După peste 20 de ani petrecuți în străinătate, Christian Stein a revenit în Franța în noiembrie 2020, când a devenit Director de Comunicare pentru mărcile Renault Group, înainte de a fi numit, în noiembrie 2023, Director de Experiență Client al Ampere.

 

Resurse

Descarcă articolul

Vizualizează galeriav

Etichete

  1. Numiri